CHICKEN N BULL

CHICKEN N BULL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 734 beoordelingen
3 mrt 2021 om 1:47 Meer gekregen dan ik had besteld en opmerkingen goed gelezen. Lekker ook!
3 mrt 2021 om 0:19 We ordered chicken tikka masala and we end up getting chicken fry in the name of chicken tikka masala
25 feb 2021 om 20:31 App werkte niet goed. Gedurende meer dan een kwartier werd aangegeven dat de bezorger er al zou zijn. Broodje van de hamburger was zwart verbrand. De branderige geur steeg meteen bij het openen van de verpakking op. Vlees was wel oké. Patat ook.
23 feb 2021 om 20:09 Top service, houden zo
23 feb 2021 om 20:07 Al jaren bestel ik hier, lekker eten, snel bezorgd, zolang de kwaliteit en snelle bezorging zo blijft blijven we bestellen.
22 feb 2021 om 1:41 wat kan ik zeggen all mijn bestelingen zeggen grnoeg
21 feb 2021 om 0:08 topie
20 feb 2021 om 12:53 Lekker en eten was goed warm.
20 feb 2021 om 0:22 zo als altijd wer lekker
18 feb 2021 om 5:03 perfect zoals verwacht
15 feb 2021 om 12:33 Gisteravond hier spareribs besteld. Bezorger was op tijd en beleefd. kwaliteit was goed, porties van correct formaat en goed gemarineerd. Ga hier vaker bestellen. Enige gemis is dat salade niet tot de opties behoort.
14 feb 2021 om 20:40 ZÉÉR matige ribeye. Was erg klein, dun en doorbakken, net een taai deurmatje. Het enige positieve: hij was nog warm. Verder waren de aardappelpartjes lekker. Erg jammer aangezien ik voorheen hier wel positieve ervaringen heb gehad.