CHICKEN N BULL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1306 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken N Bull. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 20:49 Spareribs waren droog en het was niet meer warm
28 jan 2023 om 4:57 Bezorging duurde heel lang! Patat werd bezorgd nat en helemaal koud saus lag uit de bak tegen het plastic aan. Broodje was ook nat en heel koud. Wij bestellen hier niet meer vroeger was het anders.
26 jan 2023 om 1:19 duurde echt bijna 2 uur voor koud wings & mozzarella sticks
26 jan 2023 om 0:06 Gevalletje jammer, bezorgtijd aan gegeven maar de bezorger wss een uur te vroeg. Daarna een half uur te laat en het eten waarschijnlijk opnieuw opgewarmd want de sla in mn Lamachun was gekookt. ster gegeven omdat het niet anders kan... qua plaatsen
24 jan 2023 om 21:17 Een kipbox besteld. Eten was er met 40 minuten, prima . Maar de kip was echt super droog (tenders / stukjes) en de chickenwings hadden zo'n krokante harde korst dat het echt niet te eten was. Ik heb uiteindelijk 4/5 van de wings weggegooid.
23 jan 2023 om 2:57 De steak was echt droog en duur
22 jan 2023 om 2:40 they gave us the wrong order
21 jan 2023 om 19:17 Het eten was lauw en veel te zout.
19 jan 2023 om 1:41 Anderhalf uur zitten wachten op drinken en ben&jerry’s en woon er nog geen 5 minuten van af bezorgers belde dat die al in de straat was ik loop naar beneden is die er niet ik bel de zaak ja bezorger is terug gekomen want zen batterij was leeg
19 jan 2023 om 0:30 Friet leek in oude olie gebakken te zijn, waren te hard om te eten en de spareribs was niet de smaak die ik besteld had helaas. Maakte het een dure bestelling
18 jan 2023 om 0:05 Jhaa nou nee eigenlijk gewoon niet Er is zo veel beters Maar dichtbij dus ik gaf het nog een kans
17 jan 2023 om 17:00 Niet gekregen wat ik had besteld. Lange bezorgtijd. Eten was lauw