CHICKEN N BULL

CHICKEN N BULL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken N Bull. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 20:53 Spareribs waren wel goed, alleen weinig saus. Patat was matig, en geen zout of kruiden. Ook de mayo zat er niet bij, dat vond ik het meest teleurstellend. Bezorging sneller dan aangegeven, dat dan weer wel.
13 mei 2022 om 11:06 Mixed grill and pesto pasta were amazing
9 mei 2022 om 9:19 One item was burned, the other one was cold and the delivery time was super long.
5 mei 2022 om 18:09 Goede bestelling was erg lekker en een hele gezellige sfeer in de zaak
4 mei 2022 om 22:42 Oprecht niet te vreten. Zo droog als het maar kan en ik heb eigenlijk geen idee wat ik gegeten heb. Als ik de eigenaar was, zou ik me doodschamen. Dat ik mensen in de keuken heb staan, die dit soort rotzooi aan mensen durft te serveren!
4 mei 2022 om 22:18 Zeer goeie bestelling
3 mei 2022 om 20:48 Biefstuk was erg doorbakken en er zaten geen champignons bij. Smaak was wel erg lekker. Spare ribs honing en patat zijn erg lekker. Bestelling was er 5 minuten te vroeg. Super netjes!
1 mei 2022 om 15:22 Helaas veel uitverkocht, zet het dan uit op tb
29 apr 2022 om 19:44 Laatste tijd als ik normale filetbites vraag lijkt wel of ik constant de spicy krijg. Zijn ook lekker maar wil de gewone en niet de spcicy. Dus dat is wel jammer
28 apr 2022 om 21:29 Vervelend voor de bezorger. Ze hadden geen beschikking tot een auto, dus hij moest fietsen. Saus was volledig door de bezorgtas gelekt. Al het eten was koud. Over gebeld, maar persoon was helaas niet zelfstandig service/oplossingsgericht. Jammer!
28 apr 2022 om 2:33 Eten erg laat en was erg flauw, bezweet en niet lekker. Letterlijk weggegooid!
27 apr 2022 om 23:58 aardige man