CHICKEN N BULL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1663 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken N Bull. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 15:03 Heerlijke ribbss mals. Mmmmmm
13 apr 2024 om 9:11 Gewoon slecht. Geen smaak aan de kip en veel te veel paneermeel
12 apr 2024 om 20:31 Ik ga nooit meer bestellen bij deze restaurant. Het eten was koud en paraat heb ik direct in prullenbak gegooid was niet te eten.
12 apr 2024 om 14:05 Smerige kapsalon , koud en geen lekkere kip kebab ! Gevraagd in de opmerking om niet aan te bellen !!, word er door de domme bezorger toch aangebeld midden in de nacht , 1 keer en nooit weer , bah bah
10 apr 2024 om 23:20 kreeg weer wat anders dan ik besteld had zonder geinformeerd of ik wat anders wow, het product wat ik kreeg was ook ietsjes goedkoper meschien maar 30 cent maar toch het gaat om het principe, gebeurt te vaak hier nog een keer en ik besel nooit meer
9 apr 2024 om 22:25 Ik kreeg maar de helft van mn bestelling en na t bellen met het restaurant moest ik een uur wachten op de andere helft... t eten was niet goed, ik lig hier nu met een voedselvergiftiging...
7 apr 2024 om 21:13 Het zou wel fijn zijn als een betere vermelding komt te staan van hoe pittig de gerechten zijn.
7 apr 2024 om 2:21 Ik vond erg lekker en heb samen met mijn snoepjes genoten en dat nog zo laat!!
2 apr 2024 om 19:13 Het duurde bijna 2 uur tot dat het er was en het was ook niet meer warm
2 apr 2024 om 8:17 Het eten was echt heel lekker! Lekker veel patat en fantastische kruiden :). De saus was helaas bij alle bestellingen vergeten...
2 apr 2024 om 8:16 Slap patat. Veelste veel paneermeel over de kip. Allemaal smaakloos
1 apr 2024 om 3:00 Was délicieux